+358 (0)400 414 647 info@lapadventures.com

Meistä

LAP Adventures on unohtumattomia eräelämyksiä tarjoava yritys Näätämö-Sevettijärvi alueella.

Lappi

Lappi (pohjoissaameksi Sápmi, koltansaameksi Sääˊmjânnam, inarinsaameksi Säämi) sijaitsee maapallon pohjoisnapaa ympäröivällä alueella, arktisella alueella.

Pohjois-Lapissa voit kokea erämaan kutsun ja puhtaan luonnon eri vuodenaikojen rytmissä, jossa kylmyyden ja luonnon valon suuret vaihtelut ovat ominaista. Inarin lapissa on tuhansia kirkkaita järviä ja satoja tuntureita, jossa erämaan lumo on aina läsnä.

Lapin ilmastossa on 4 vuodenaikaa, johon kuuluu kylmät talvet, lämpimät kesät, värikkäät syksyt ja valoisat keväät. Kesällä on yötön yö, jolloin aurinko ei laske ollenkaan. Talvella on kaamos, jolloin aurinko ei puolestaan nouse. Tämä on revontulien näkemiseen parasta aikaa. Keväällä on mahdollisuus nauttia ulkoilusta usein aurinkoisessa ja leudossa säässä. Syksyllä luonto valmistautuu talven tuloon. Päivät lyhenevät ja luonnon väriloisto on upeimmillaan.

Pohjois-Lapissa voit tutustua aitoon saamelaisuuteen. Inarin kunnassa asuu pohjoissaamelaisia, inarinsaamelaisia ja kolttasaamelaisia. Saamelaiset ovat Euroopan Unionin ainoa alkuperäiskansa ja heitä on Inarin väestöstä noin kolmasosa.

Koe elämyksiä

Lähde tunturiin ja katsele Lapin luonnon tarjoamia elämyksiä. Talven värit häikäisevät. Tunturi on aina voimakas kokemus.

Luonto lähellä

Sevettijärven-Näätämön alue on yksi Suomen järvirikkaimmista seuduista. Sevettijärvi ja Kirakkajärvi sekä monet sokkeloiset pienet vesistöt komistavat tätä erämaista aluetta.

kilometriä Saariselälle

kilometriä Ivalon lentokentälle

kilometriä Nuorgamiin

kilometriä Korvatunturilta

Mitä haluat kokea Lapissa?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

LAP Adventures Oy
Jääjärventie 30a
99930 Sevettijärvi

+358 (0)400 414 647

Y-tunnus: 2802209-2

1 + 9 =

Jaa